Review: Proaspăt cumpărate!

               Nu obișnuiesc să cumpăr des de la Oriflame, dar de data asta pot spune că produsele m-au încântat! Trebuie să mărturisesc, sunt o ,,shopaholică". Ador să iau fel și fel de lucruri, care îmi atrag atenția. În limita bugetului disponibil, desigur.

               Am achiziționat cremele de mâini Dream Cream și Aimi Mystic Caress, rujul-creion Lip Impact, în nuanța Deep Berry, tușul lichid pentru pleoape Very Me Clickit, nuanța Black, și trusa pentru sprâncene Oriflame Beauty.


               Crema de mâini Aimi Mystic Caress este o cremă parfumată, cu note de bujor, ceai toffee și lemn de agar și are 75 ml. Pe aceasta am hotărât să o fac cadou mamei mele, întrucât mirosul este prea puternic și nu prea atrăgător pentru mine, însă pot spune că este benefică pentru mâini. Preț: 4,99 lei.





               Crema de mâini Dream Cream este absolut adorabilă! Da, merită să o personific. Are 30 ml și numai bună de ținut în geantă pentru hidratarea zilnică a mâinilor. Eu o recomand din toată inima! Are un parfum extrem de plăcut și deloc înțepător. Hidratează extraordinar de bine mâinile, și le lasă catifelate și plăcute la atingere. Îmi place că această catifelare chiar durează. Preț: 6,90 lei, însă o puteți lua chiar și cu 2,99 lei, dacă mai comandați și altceva din catalog.


               Rujul-creion Lip Impact a fost unul dintre produsele cele mai așteptate de mine. Îmi place faptul că are un miros fructat, simt cum îmi hidratează buzele după ce îl folosesc și este un fel de combinație între ruj și lip gloss, dă o strălucire aparte buzelor. Însă, acesta nu rezistă la transfer, se ia aproape imediat, trebuie să îl ascuți exact ca pe creion atunci când se consumă ca să îl poți folosi în continuare (practic, trebuie să iei ascuțitoarea după tine...), iar nuanța vine mai închisă, în comparație cu cea afișată pe catalog. Deci aveți grijă și la aspectul acesta. Însă, prefer să estompez puțin cu ajutorul unui șervețel. Preț: 19,99 lei.

                Trecem la tușul lichid Very Me. Îmi place faptul ca negrul este intens și nu șters ca la alte produse, persistă și nu începe să se fărâmițeze (după o perioadă) precum cel de la Giordani Gold, tot de la Oriflame (pe care am avut ocazia să-l încerc și, spre bucuria mea, să nu-l achiziționez), doar acea mică ,,pensulă" nu mă încântă pe deplin. Eu l-am achiziționat cu 10 lei și pot spune, per total, că produsul și-a meritat banii și da, poate face concurență altora mult mai scumpe. Preț: 9,99 lei.



                Ultima pe listă, dar nu cea din urmă, trusa pentru sprâncene Oriflame BeautyProdusul este, într-adevăr, minunat. Ceara se consumă cel mai repede. Însă, pentru mine, având parul foarte închis la culoare, sprâncenele la fel de închise, iar tenul foarte alb, nuanțele merg... așa și așa. Într-adevăr, da, nuanța sprâncenelor trebuie să fie puțin mai deschisă, de aceea, pentru a evita un look mult prea caraghios, este necesar a se aplica foarte puțin produs. Nuanța din mijloc nu o folosesc aproape deloc. M-ar fi încântat niște periuțe cam... o idee mai subțiri, pentru o conturare mai precisă. Oricum, produsul își merită bani și consider că merge super bine folosit înainte de o petrecere, bal, oricum, seara. Preț: eu am achiziționat-o la un preț promoțional, 23 lei, dar acum a revenit la 39,90 lei.


              Voi ce produse ați încercat de la Oriflame și pe care le-ați recomanda?

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comentarii:

  1. Mi-e foarte greu sa gasesc un reprezentant de fiecare data cand imi doresc ceva de la Oriflame. Am vazut ca au bagat parfumurile lor si pe aoro si astept sa isi mareasac si gama de cosmetice de la ei. Si eu am trusa de sprancene si e minunata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună, Cristina! Cam cu aceeași problemă m-am confruntat și eu, este greu până găsești pe cineva și care să și dea comanda destul de repede. Aici (în București), nu cred sa fi văzut vreun stand care vinde produsele respective, am văzut mai mult de la AVON. Totuși, cred că au ieșit ceva mai ieftine așa. Eu, în general, nu consum parfumuri de la ei, dar am auzit prietene care sunt mulțumite de ele. Te pup!

      Ștergere

Spune-ți și tu opinia!